Ημερίδα – “Αμίαντος – Η επικίνδυνη διαδρομή του: από την εργασιακή υγεία στη δημόσια υγεία -παρόν και προοπτικές” – Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 στο ΕΛΙΝΥΑΕ.

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας για την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία (28η Απριλίου 2014), που φέτος είναι αφιερωμένη στη χρήση των χημικών στην εργασία, το ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. διοργανώνει ημερίδα με τίτλο: Αμίαντος – Η επικίνδυνη διαδρομή του: από την εργασιακή υγεία στη δημόσια υγεία – παρόν και προοπτικές.

Σκοπός της ημερίδας αυτής είναι να τονίσει ότι ο αμίαντος δεν αποτελεί ένα χθεσινό, ξεχασμένο πρόβλημα εργασιακής υγείας, αλλά ένα μεγάλο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία σήμερα και μια απειλή για το αύριο. Είναι ο πλέον επικίνδυνος χημικός κίνδυνος, στον οποίο σκανδαλωδώς αναγκάστηκαν και ακόμη αναγκάζονται να εκτίθενται επαγγελματικά, και όχι μόνο, εκατομμύρια εργαζόμενοι, αλλά και πολίτες.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 και ώρα 9.30 στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου (Λιοσίων 143 & Θειρσίου 6, Αθήνα, 3ος όροφος).

Η ημερίδα απευθύνεται σε εργοδότες, εργαζομένους, συνδικαλιστές, μέλη των επιτροπών υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας, σε τεχνικούς ασφάλειας και ιατρούς εργασίας, σε φοιτητές, καθώς και σε κάθε επαγγελματία του χώρου της υγείας.

 

Αρχείο MS-Word Δελτίο συμμετοχής σε μορφή word document (Μέγεθος: 57 Kb)

 

Αρχείο Adobe Acrobat Πρόγραμμα ημερίδας (Μέγεθος: 224 Kb)

 

 

alt