Καλησπέρα σας ,
Αγαπητοί συνάδελφοι μόλις ολοκληρώθηκαν οι εισηγητές μας και είμαστε έτοιμοι για την διενέργεια του επόμενου εκπαιδευτικού μας Webinar για την ερχόμενη Τετάρτη 27/05-19.00 έως 21.00 με εξαίρετους εισηγητές!! και πολύ επίκαιρη και κρίσιμη θεματολογία που αφορά όλους μας!!..κρατήστε θέση!!
Συνάδελφοι, τα Webinars στον ΣΤΑΕ ήρθαν με την Πανδημία C-19 και θα παραμείνουν και μετά από αυτή και για πάντα!!,,, καθόσον τα εκπαιδευτικά και ενημερωτικά τους οφέλη τα απολαμβάνουν ήδη και τα χαίρονται ….. όλοι οι συνάδελφοι μας Πανελλαδικά!
Ο δρόμος της αμφίδρομης επικοινωνίας με τα μέλη μας άνοιξε και θα παραμείνει ανοικτός μόνιμα για όλους! …..Σε μηνιαία βάση θα προσπαθήσουμε να διενεργούμε τουλάχιστον ένα εκπαιδευτικό webinar για τα μέλη μας. Η διεπιστημονικότητα του επαγγέλματος μας το επιτάσσει! …..Περιμένω λοιπόν τις γραπτές προτάσεις όλων σας και του καθένα ξεχωριστά προκειμένου να οργανώνουμε και να υλοποιούμε την κάθε αξιόλογη εκπαιδευτική πρόταση και εισήγηση σας για οτιδήποτε ωφέλιμο και χρήσιμο εκπαιδευτικά. που θα βοηθά στην δουλειά μας και θα έχει προστιθέμενη αξία για όλα τα μέλη του συλλόγου μας.
Ο δρόμος άνοιξε και για της τηλεσυνεδριάσεις των Ομάδων Εργασίας μας! θα παρακαλέσω να μπείτε στην ιστοσελίδα μας και να επιλέξετε την Ομάδα Εργασίας που θα θέλατε να ενταχθείτε!!…..να βάλετε το δικό σας λιθαράκι για την επίτευξη των στόχων μας!!

Προχωράμε μπροστά!!… ο καθένας και Όλοι μαζί μπορούμε!!…