Το ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε., ο φορέας των κοινωνικών εταίρων ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΤΕ για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία, διοργανώνει το 3o Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία με θέμα: «Με το βλέμμα στον άνθρωπο», στις 10 & 11 Νοεμβρίου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στόχος του συνεδρίου είναι να ανιχνεύσει τις σημερινές προκλήσεις στα θέματα της υγείας και της ασφάλειας στους χώρους εργασίας υπό ένα ανθρωποκεντρικό πρίσμα γνωρίζοντας ότι τα όρια μεταξύ εργασίας και άλλων κοινωνικών δραστηριοτήτων είναι πλέον ρευστά.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους όσους εμπλέκονται ενεργά με τη διαχείριση των θεμάτων υγείας και ασφάλειας της εργασίας, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται και παρακολουθούν τις προκλήσεις που αφορούν στο παρόν και το μέλλον της εργασίας.

Εκ μέρους της Προέδρου, κας Ρένας Μπαρδάνη, σας ενημερώσουμε ότι για τα μέλη του Συλλόγου μας προβλέπεται ειδική τιμή συμμετοχής στο συνέδριο 80€ από 120€/συμμετέχοντα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για όποια επιπλέον πληροφορία.
Παρακαλώ ενημερώστε μας έως τις 30/10/22 για την συμμετοχή σας στο email : info@stae.gr ώστε να δωθεί ο κατάλογος των συμμετεχόντων για την  ειδική τιμολογιακή πολιτική.