Συνημμένα:1) Εγκύκλιος ΥΠΕΚΑ από 04/05/2020 σχετικά με τα Μέτρα Α&ΥΕ Ασφαλούς Επιστροφής στην Κανονικότητα Εργαζομένων και Επιχειρήσεων(συμπεριλαμβάνει και το έντυπο Αυτοαξιολόγισης των Επιχειρήσεων).

2) Εγκύκλιος Υπουργείου Υγείας από 23/04/2020 Σχετικά με την Λήψη Μέτρων διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας από ιογενείς και άλλες λοιμώξεις κατά την χρήση των κλιματιστικών μονάδων

3) Συμβουλευτικός Οδηγός Επιστροφής στην Κανονικότητα των συναδέλφων ειδικών Ιατρών της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής της Εργασίας (Επικαιροποίηση Γραπτής Εκτίμησης Επαγγελματικού Κινδύνου)

4) CHEK LIST του ανωτέρω συμβουλευτικού Οδηγού

 

Καλημέρα σας αγαπητοί συνάδελφοι και κάθε καλό στον καθένα ξεχωριστά και σε όλους σας! Covid-19 θα σε νικήσουμε!

 

Για την δέουσα εγκυρότητα και  αξιοπιστία  του συμβουλευτικού σας ρόλου και υπηρεσιών, «Ασφαλούς Επιστροφής  στην Κανονικότητα Εργαζομένων και Επιχειρήσεων»,  ο ΣΤΑΕ(…εντός ολίγου ΕΕΣΤΑΕ!!), «ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ- ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ» για να βοηθήσουμε και να συνδράμουμε στο έργο σας,  κατανοώντας  όλες τις δυσκολίες, ιδιαιτερότητες  και  απαιτήσεις,  ένεκα της αχαρτογράφητης ακόμα και έως  σήμερα  Πανδημίας  Covid-19, για την ολιστική  και αποτελεσματική διαχείριση της Α&ΥΕ στους χώρους δουλειάς  και  του  διαβαθμισμένου διεπιστημονικού  λειτουργήματος  που επιτελούμε, δίνοντας την μάχη καθημερινά  στα χαρακώματα  με σθένος και αυταπάρνηση!

 

 

Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε όλους θερμά που Μείνατε Όρθιοι σε αυτόν τον Πόλεμο που  που Μείνατε Ασφαλείς και που  Είσαστε Εδώ!  Τώρα μας δίδεται η ευκαιρία να δώσουμε τα καλύτερα διαπιστευτήρια για την αναβάθμιση του θεσμού και του επαγγέλματος μας ως ΤΑ.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,  είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στο κάτωθι εκπαιδευτικό μας σεμινάριο με τηλεδιάσκεψη(Webinar) την Δευτέρα 18/05/2020 και ώρα 19.00 έως 21.00. Για την διασφάλιση της συμμετοχής σας  θα παρακαλέσουμε να διενεργήσετε τα κάτωθι απλά βήματα:

  1. a) Αποστείλτε email για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής σας στο epikoinonia@stae.gr με κοινοποίηση στο info@stae.gr και proedros@stae.gr
  2. b) Κατεβάστε από το διαδίκτυο(google) και εγκαταστήστε έγκαιρα και από πριν   στο pc, laptop, tablet ή κινητό , την ηλεκτρονική  πλατφόρμα τηλεσυναντήσεων ΖOOM ( https://zoom.us/download )
  3. c) Την  Δευτέρα 18/05/2020 και δεκαπέντε λεπτά πριν 45  δύνασθε να εισέρχεσθε στην τηλεδιάσκεψη μας  στο κάτωθι link που θα σας διασυνδέσει με την τηλεδιάσκεψη μας:

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/89346090285