Πρακτικά ΔΣ από ΒΙΒ...
 
Notifications
Clear all

Πρακτικά ΔΣ από ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ περιόδου 2014 έως 2018 και 2018 έως 2020  

Page 1 / 2

Παρασκευάς Βερώνης
Posts: 27
(@par)
Eminent Member
Joined: 7 έτη ago

Πρακτικά ΔΣ από ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ περιόδου ....2014 έως 10/2018 και.... από 10/2018 έως  σήμερα/2020!!

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΚΑΤΩΘΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ /ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ!!

5 Replies
Παρασκευάς Βερώνης
Posts: 27
(@par)
Eminent Member
Joined: 7 έτη ago

Συνάδελφοι απλά μέλη του ΣΤΑΕ και της νέας ΕΕΕΣΤΑΕ το Βιβλίου των Πρακτικών είναι ο καθρέφτης της δουλειάς και των πεπραγμένων  κάθε ΔΣ που δεν μπορεί να διαψεύσει κανένας. Τα πρακτικά των ΔΣ στους Επαγγελματικούς Συλλόγους και Επιστημονικές Ενώσεις θα πρέπει να είναι προσβάσιμα σε όλα τα Μέλη προκειμένου να αξιολογείται και επί του πεδίου η απόδωση όλων των μελών του ΔΣ!!...

Για ρίξτε μια ματιά συνάδελφοι μου και κρίνετε συγκριτικά το έργο που έχει διενεργηθεί την περίοδο 2014 έως 10/2018 και από 10/2018 και έως σήμερα και θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας!!

Στο πρώτο ΔΣ στις 02/07/2014 που στήθηκε το μαγαζάκι πόσα μέλη ψήφησαν στις Αρχαιρεσίες?? πόσους σταυρούς έλαβε ο καθένας από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου?? που είναι οι υπογραφές των μελών του ΔΣ στο τέλος του Πρακτικού?? που ειναι οι Αναπληρωματικοί??

Στο ΔΣ της Παρασκευής 03,/10/2014 εξουσιοδοτήθηκε ο Ταμίας και ο Πρόεδρος να διαχειρίζοντιαι τους λογαριασμούς Τραπέζης του Συλλόγου!!..Πως φθάσαμε και με ποιά απόφαση ΔΣ να πιστώνονται οι συνδρομές των μελών σε προσωπικό λογαριασμό  μέλους του ΔΣ στην Εθνική και μάλιστα που ήταν αναρτημένος επί σειρά προηγούμενων ετών  και στην επίσημη ιστοσελίδας μας στις Πληροφορίες για την εγγραφή των νέων μελών... που κατάργησα αμέσως μόλις ανέλαβα την Προεδρεία, με άνοιγμα νέου λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς??!!!

Όλο το 2015 ένα(1) πρακτικό τακτικού  ΔΣ στις 29/01/2015, έναντι 12 σύμφωνα με το καταστατικό που ορίζει 1/μήνα!!...

όλο το 2016 έξη(6) συνολικά Πρακτικά  Τακτικού ΔΣ,  έναντι 12 καταστατικά!!...

όλο το 2017 ένα (1) πρακτικό Τακτικού ΔΣ στο τέλος του χρόνου στις 16/12/2017, έναντι 12 καταστατικά καθόσον  ορίζει 1/μήνα!!..

όλο το 2018 εώς τον Ιούλιο που διενεργήθηκαν οι Αρχαιρεσίες δύο(2) συνολικά Τακτικα΄ΔΣ έναντι 7 σύμφωνα με το Καταστατικό!!!...

κκ συνάδελφοι απλά μέλη  του ΣΤΑΕ και της νέας ΕΕΕΣΤΑΕ, που αποτελείτε βέβαια  και το Ανώτερο Όργανο του Συλλόγου μας, σύμφωνα με τις ανωτέρω διαπιστώσεις σας από τον καθρέφτη κάθε ΔΣ ....εάν είχε διενεργηθεί οποιαδήποτε καταγγελία την περίοδο 2014 έως 10/2018  από οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο  μέλος ή και άλλο που είχε έννομο συμφέρον και  υφίστατο έλεγχος από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας τι πιστεύετε ότι θα επέτρεπαν  να συνεχίσει την λειτουργία του το Μαγαζάκι των συναδέλφων του ΔΣ Πλήν Πρόεδρου(...για να είμαι ακριβοδίκαιος εκτός του συναδέλφου Ταμία ΓΑ που δεν συμμετείχε στο τότε ΔΣ)! 

Συνολικα για την περίοδο 2014 έως 10/2018....14 Τακτικά ΔΣ σε τέσσερα χρόνια έναντι 48 καταστατικών!! με συνολικά 66 θέματα ΗΔ για όλη την συγκεκριμένη περίοδο!!

Σ

 Γιατί διενεργήθηκαν εκλογές μετά από 4 συναπτά χρόνια και όχι σε τρία όπως προδιαγράφει το Καταστατικό??

Συνάδελφοι απλά μέλη για ρίξτε και μια συγκριτική ματιά για την περίοδο από 10/2018 και έως σήμερα της δικής μου Προεδρίας για τα θέματα της ΗΔ που εισηγήθηκα στα μέλη του ΔΣ Πλην Προέδρου. 

Συγκριτικα λοιπόν για την περίοδο 10/2018 και έως σήμερα ...συνολικά 29 Διοικητικά Συμβούλια έως σήμερα( Τακτικά και έκτακτα) και από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους ένεκα πανδημίας τα 9 εξ αυτών με Τηλεδιάσκεψη....

Συνολικά τέθηκαν και συζητήθηκαν 155 θέματα Ημερήσιας Διάταξης!! . Για ρωτήστε κκ συνάδελφοι όποιον θέλετε από τα μέλη του ΔΣ Πλην Προέδρου να σας αποστείλει εάν διαθέτει ένα μόνο ένα θέμα ΗΔ που εισηγήθηκε να συμπεριληφθεί στα θέματα ΗΔ του οποιοδήποτε ΔΣ επί της Προεδρίας μου?? Δεν υφίσταται ουδέν κκ συνάδελφοι !!

 

 

Reply
Παρασκευάς Βερώνης
Posts: 27
(@par)
Eminent Member
Joined: 7 έτη ago

From: [email protected] [mailto:[email protected]]
Sent: Tuesday, June 16, 2020 3:04 PM
To: 'Zaharias Pelekis' <[email protected]>; 'ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑΕ' <[email protected]>; 'ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ' <[email protected]>; [email protected]; 'Isocom Info' <[email protected]>; 'metaxas1964' <[email protected]>; 'ΕΠΙΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑΕ' <[email protected]>
Cc: 'Σύλλογος Τεχνικών Ασφαλείας Ελλάδας ΣΤΑΕ' <[email protected]>
Subject: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΣ ΣΤΑΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/06/2019-1800

Kαλησπέρα σας,

Αγαπητοί συνάδελφοι την Δευτέρα 22/06/2019 και ώρα 18.00 συγκαλώ έκτακτο ΔΣ που θα διενεργήσουμε στο γνωστό μας  hotel Central στο Σύνταγμα ή και εναλλακτικά εάν δεν λειτουργεί ακόμη, σε άλλο σημείο στο κέντρο,  κοντά σε στάση metro, που  θα σας ενημερώσω έγκαιρα τις προσεχείς ημέρες.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

 1. Συζήτηση για έγκριση του υποβληθέντος Σχεδίου Προτάσεων της Ομάδας Εργασίας Πιστοποίησης και Διά βίου εκπαίδευσης που θα μας παρουσιάσει ο PM της ΟΕ συνάδελφος Παναγιώτης Χατζηδημητράκης. Θα παρακαλέσω τον συνάδελφο να έχει αποστείλει το τελικό  συμφωνημένο σχέδιο από την πλειοψηφία των μελών   της ΟΕ- Π (και με καταγεγραμμένες όλες τις τυχόν ενστάσεις των μειοψηφούντων μελών   σε προσάρτημα),   σε  όλα τα μέλη του ΔΣ έως την ερχόμενη Παρασκευή 19/06/2020 για να είναι σε γνώση όλων των συναδέλφων μελών του ΔΣ.
 2. Οργάνωση και προετοιμασία της έκτακτης  καταληκτικής ΓΣ των μελών μας που έχουμε προκηρύξει για  Σάββατο  18/07/2020 -12.00 στο Αμφιθέατρο της ΠΟΕ – ΟΤΑ στα γραφεία τους  στο Μεταξουργείο.
 3. Εξαμηνιαίος απολογισμός έργου ΔΣ- Εύρυθμη και αποτελεσματική  λειτουργία  ΔΣ  ΣΤΑΕ.
 4. Διάφορα άλλα θέματα

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Τυχόν αδυναμία προσέλευσης και συμμετοχής θα πρέπει να δηλωθεί έγκαιρα για την δέουσα απαρτία.

Συναδελφικά και με εκτίμηση

Παρασκευάς      Δημ.      Βερώνης

Πρόεδρος   ΔΣ  ΣΤΑΕ ( Σύλ/γος  Τεχνικών  Ασφάλειας Ελλάδας).

Επιστημ.Μέλος Ανώτατου Συμβουλίου Υγείας & Ασφάλειας της Εργασίας(ΣΥΑΕ)

Πιστοπ/νος Εκπαιδευτής Safety/Security(Αρ.Μητρ. 24002 ΕOΠΠΕΠ).

Επιθεωρητής  Ασφάλειας-Πυρασφάλειας & Ποιοτικού Ελέγχου.

Μέλος Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Τηλ.:  210  9604 498  -  κιν. 6932 322702

 

Reply
Παρασκευάς Βερώνης
Posts: 27
(@par)
Eminent Member
Joined: 7 έτη ago

From: [email protected] [mailto:[email protected]]
Sent: Thursday, June 4, 2020 3:05 PM
To: 'Zaharias Pelekis' <[email protected]>; 'ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑΕ' <[email protected]>; 'ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ' <[email protected]>; 'ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΤΑΜΙΑΣ' <[email protected]>; 'Import Identity' <[email protected]>; 'Isocom Info' <[email protected]>; 'Metaxas1964' <[email protected]>; [email protected]; 'ΔΩΡΟΘΕΑ ΚΑΣΙΤΕΡΟΠΟΥΛΟΥ' <[email protected]>
Cc: 'Σ.Τ.Α.Ε. Σύλλογος Τεχνικών Ασφαλείας Ελλάδος' <[email protected]>; [email protected]; @zouridis.com">stavros@zouridis.com; 'κωνσταντινος βηχας' <[email protected]>; [email protected]; 'Φώτης Στρατογιάννης' <[email protected]>; [email protected]; 'Dagkoura Paraskevi' <[email protected]>; 'Αλέξανδρος Παραδείσης' <[email protected]>; [email protected]; [email protected]; 'George Scroubelos' <[email protected]>; 'Stefanos Yannakis' <[email protected]>; 'dimitris mallinas' <[email protected]>; 'ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ' <[email protected]t.gr>; 'George Scroubelos' <[email protected]>; 'Φώτης Στρατογιάννης' <[email protected]>; 'Panagiota Vasileiadi' <[email protected]>; 'Αλέξανδρος Παραδείσης' <[email protected]>; [email protected]; 'Δημος Νταγκας' <[email protected]>; 'Nikolaos Kostopoulos' <[email protected]>; 'Χρήστος Καρβουνάς' <[email protected]>; [email protected]
Subject: : 04/06/2020 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ / ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 08/06/2020 -19.00

Καλησπέρα σας

        Αγαπητοί συνάδελφοι, την  Δευτέρα 08/06/2020 και ώρα 19.00 έως 21.00 (εορτή του  Αγίου Πνεύματος!),  σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας  θα διενεργήσουμε  το μηνιαίο  τακτικό ΔΣ με τηλεδιάσκεψη με χρήση του κάτωθι link. Εμείς ως ελεύθεροι επαγγελματίες  ΤΑ εργαζόμαστε κανονικά την Δευτέρα καθόσον εκτός του Δημοσίου & Τραπεζών όλες οι υπόλοιπες επιχειρήσεις λειτουργούν κανονικά.  Εάν τυχόν  υφίσταται κάποια αδυναμία συμμετοχής,  θα σας παρακαλέσω να δηλωθεί άμεσα για την διασφάλιση της   δέουσας απαρτίας. Τα τακτικά και έκτακτα ΔΣ δύναται και είναι χαρά μας  να τα παρακολουθούν και τα μέλη μας και να μας υποβάλλουν και τις όποιες προτάσεις τους επί των θεμάτων της ΗΔ.

Παρασκευάς Βερώνης is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/88650160307

 

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

 1. Η συμμετοχή  του ΣΤΑΕ στον Πόλεμο της Πανδημίας & στην Ασφαλή Επιστροφή στην Κανονικότητα. Έως σήμερα απολογισμός! Επόμενες δράσεις! Webinars!
 2. Kαθορισμός/Προκήρυξη  έκτακτης Γενικής Συνέλευσης Μελών ΣΤΑΕ εντός του 1ου δεκαπενθήμερου Ιουλίου για έγκριση νέου Καταστατικού ΣΤΑΕ σε ΕΕΣΤΑΕ!
 3. Παρουσίαση της στρατηγικής κάθε Ομάδας Εργασίας από τον αντίστοιχο PM για έγκριση από το ΔΣ. Με μέριμνα της Αντιπροέδρου που της έχει ανατεθεί ο συντονισμός του όλου έργου όλοι οι PM θα πρέπει έως Δευτέρα 08/09/2020 να έχουν υποβάλλει στην κα  Αντιπρόεδρο ΧΛ και τον Γενικό Γραμματέα ΖΠ το συνοπτικό τους υπόμνημα με τους στόχους και την θεματολογία  της Ομάδας τους, τα βασικά βήματα ενεργειών και οργάνωσης της δουλειάς τους καθώς  και το χρονοδιάγραμμα για την υποβολή του τελικού συμφωνημένου  πορίσματος  στο ΔΣ προς έγκριση!
 4. Ενημέρωση από τον PM OE-Π ΠΧ για την πορεία υποβολής του τελικού πορίσματος του  έργου στο ΔΣ,  που  έχει καθυστερήσει αρκετά  και θα  πρέπει πλέον να   ολοκληρωθεί το ταχύτερο και έως Παρασκευή 19/06/2020!
 5. Ενημέρωση από τον PM OE-OTA & ΓΓ ΖΠ για την πορεία ολοκλήρωσης του έργου/Προσαρτήματος  που μας ζητήθηκε για τον Οδηγό Ασφαλούς Επιστροφής στην Κανονικότητα των ΟΤΑ!
 6. Ενημέρωση από νέους Υπευθύνους Επικοινωνίας ΓΡ και ΔΚ για τις προτεραιότητες της επικοινωνιακής μας πολιτικής και δράσεων. Αναβάθμιση Ιστοσελίδας ΕΕΣΤΑΕ: Οργάνωση ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης/ Σύσταση ΟΕ για  Αγγλική μετάφραση κλπ
 7. Καθορισμός Στρατηγικής και χρονοδιαγραμμάτων για την Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή του  Συνεδρίου μας  06 και 07 Νοεμβρίου 2020, σε συν διοργάνωση με τον Πανελλήνιο Επιστημονικό  Σύλλογο των Ειδικών ΙΕ.
 8. Διάφορα άλλα θέματα.
 • Αγαπητοί συνάδελφοι σε συνέχεια του κάτωθι από 30/05/2020 email μου, αναμένω την συμβολή σας στα κάτωθι έργα για ότι αναλογεί στον καθένα και για ότι  έχει αναλάβει ο καθένας μας. Στον Πόλεμο της Πανδημίας και στην Ασφαλή Επιστροφή στην Κανονικότητα εμείς ως Ειδικοί ΤΑ ..  «Είμαστε Εδώ»!!
 •  
 • Είμαι τέλος στην ευχάριστη θέση , να σας ενημερώσω ότι μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από αρκετά μέλη μας, μόλις έκλεισα ένα ακόμη πολύ ενδιαφέρον εκπαιδευτικό Webinar, για την Τετάρτη 17/06/2020 19.00 έως 20.30 με θέμα:…. «ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΑ»… με εισηγητές τoυς κκ Δρ. Νίκο Μαρμαρά, Καθηγητή Εργονομίας ΕΜΠ & τον συνάδελφο και μέλος μας  Δρ Γιώργο Σκρουμπέλο, που μετά τις εισηγήσεις τους θα απαντήσουν και στις ερωτήσεις όλων  των συμμετεχόντων μελών μας..   
 • Eπανέρχομαι για να υπενθυμίσω και πάλι ότι ο ….δρόμος άνοιξε!!...και  αναμένω και τις δικές σας προτάσεις!!. Αναμένω τον καθορισμό ημερομηνίας διεξαγωγής  για το εκπαιδευτικό Webinar που ήδη ενέκρινα στον ΠΧ.
 • Συνάδελφοι, να υπενθυμίσω και να επισημάνω  τέλος ότι στον επιστημονικό/επαγγελματικό μας  Σύλλογο ΣΤΑΕ  και στην νέα εντός ολίγου… Επιστημονική μας Ένωση Συμβούλων Τεχνικών Ασφάλειας ΕΕΣΤΑΕ, σε εφαρμογή του καταστατικού μας και όλων όσων έχουμε συμφωνήσει   ως ΔΣ, δεν επιτρέπεται καμία κομματική πολιτική διαβούλευση κομματικής  προσέλκυσης  μεταξύ των μελών μας.    Εκτός συλλόγου  ο καθένας μας έχει το δικαίωμα και   δύναται να δραστηριοποιείται  κομματικά και πολιτικά  και είναι απολύτως σεβαστό! Εντός όμως  του επιστημονικού μας  συλλόγου, δεν συνάδει με τους στόχους και σκοπούς μας  και προς τούτο …. δεν το επιτρέπουμε σε κανέναν!!....Εφιστώ την προσοχή όλων μας  κύριοι συνάδελφοι στο συγκεκριμένο,  καθόσον ως Πρόεδρος έχω δεσμευτεί στα μέλη μας για την ακομμάτιστη  πορεία και επιστημονική στόχευση και στρατηγική του συλλόγου μας  και προς τούτο δηλώνω ότι  στην επόμενη σχετική  καταγγελία ή παράπονο  που θα λάβω από μέλος μας, θα εφαρμοστούν αυστηρά  οι δέουσες αυστηρότατες κυρώσεις!  

Προχωράμε μπροστά!! …ο καθένας και όλοι μαζί μπορούμε!! Η νέα  ΕΕΣΤΑΕ…θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την ουσιαστική αναβάθμιση του  θεσμού  της Α&ΥΕ στην χώρα μας και του διεπιστημονικού λειτουργήματος  μας ως ειδικοί  ΤΑ!!

Συναδελφικά και με εκτίμηση

Παρασκευάς Βερώνης

Πρόεδρος ΔΣ ΣΤΑΕ

Reply
Παρασκευάς Βερώνης
Posts: 27
(@par)
Eminent Member
Joined: 7 έτη ago

From: ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΒΕΡΩΝΗΣ [mailto:[email protected]]
Sent: Wednesday, January 29, 2020 5:52 PM
To: [email protected]; 'ΒΕΡΩΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ' <[email protected]>; 'ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΤΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ' <[email protected]>; 'metaxas1964' <[email protected]>; [email protected]; 'Zaharias Pelekis' <[email protected]>; [email protected]
Cc: 'Σύλλογος Τεχνικών Ασφαλείας Ελλάδας ΣΤΑΕ' <[email protected]>
Subject: 29/01/2020 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ / ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

Καλησπέρα σε όλους και κάθε καλό,

 

Αγαπητοί συνάδελφοι και  συνεργάτες,  να υπενθυμίσω ότι την ερχόμενη Δευτέρα 03/02/2020 είναι η πρώτη εργάσιμη  Δευτέρα του μήνα,  που έχουμε συμφωνήσει ως ΔΣ,  να διενεργούμε πάντα τα τακτικά ΔΣ. Η Συνεδρίαση μας θα διενεργηθεί στο ωραίο σαλονάκι του  προσφιλούς μας πλέον Central Hotel  στο Σύνταγμα στις 17.00, με κόστος μόνο… το καφεδάκι μας.

 

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης  Τακτικής  Συνεδρίασης ΔΣ( Δευτέρα 03/02/2020-17.00)  είναι:

 1. Ενημέρωση για την πορεία του Έργου  Τροποποίησης του Καταστατικού του ΣΤΑΕ σε ΕΕΣΤΑΕ σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΔΣ και της ΓΣ από τον PM και νέο ΓΓ Ζαχαρία Πελέκη και από τον Πρόεδρο. Έγκριση αποστολής του επεξεργασμένου έως σήμερα σχεδίου της Τροποποίησης του Καταστατικού  στους Νομικούς συνεργάτες για λήψη προσφορών και ανάδειξη Αναδόχου.
 2. Ενημέρωση για την πορεία του Έργου Πιστοποίησης και Διά βίου Εκπαίδευσης των Συμβούλων ΤΑ από τον PM του έργου Παναγιώτη Χατζηδημητράκη
 3. Ενημέρωση για την πορεία του έργου ενημερώσεων του Ταμειακού Μητρώου και των διαφόρων  χρεώσεων από τον ταμία Γιάννη Αθανασίου.
 4. Ενημέρωση για τις συνεννοήσεις επιμερισμού εργασιών ΓΓ και Αναπληρωτή από τους συναδέλφους  ΖΠ και ΠΧ, με γνώμονα και στόχο πάντα την διασφάλιση  της αδιάλειπτης λειτουργίας του ΣΤΑΕ ως προς τα καθήκοντα και αρμοδιότητες της ΓΓ
 5. Ενημέρωση επί των διαλαμβανομένων στην τελευταία συνεδρίαση του  ΣΥΑΕ από τον Πρόεδρο.
 6. Ενημέρωση για τις νέες Εσπερίδες του ΣΤΑΕ με την ΕΑΕ από τον Πρόεδρο και επιμερισμός εργασιών για την άρτια προετοιμασία: α) Εσπερίδα  στον Δήμο Ν Φιλαδελφείας/Χαλκηδόνας την Τετάρτη 19/02 και β) Εσπερίδα  στην Δήμο Μεταμόρφωσης για Τετάρτη 18/03
 7. Ενημέρωση για την πορεία του Έργου εξεύρεσης κατάλληλου Αμφιθεάτρου   για την  συν διοργάνωση  Συνεδρίου μας με τον Σύλλογο των Ειδικών Ιατρών Εργασίας.   
 8. Συζήτηση για οργάνωση και προγραμματισμό νέου εκπαιδευτικού κύκλου σεμιναρίων για τα μέλη μας. Αποστολή Πιστοποιητικών Παρακολούθησης για τα προηγούμενα.  
 9. Διάφορα άλλα θέματα

 

Σας ευχαριστώ για την συνεργασία  και πρόθυμος για κάθε διευκρίνηση.

Ο καθένας και όλοι μαζί μπορούμε να μετασχηματίσουμε τον Σύλλογο μας σε μία ισχυρή Επιστημονική Ένωση Συμβούλων Τεχνικών Ασφάλειας Ελλάδας

 

Συναδελφικά

Παρασκευάς      Δημ.      Βερώνης

Πρόεδρος   ΔΣ  ΣΤΑΕ ( Σύλ/γος  Τεχνικών  Ασφάλειας Ελλάδας).

Επιστημ.Μέλος Ανώτατου Συμβουλίου Υγιεινής & Ασφάλειας της Εργασίας(ΣΥΑΕ)

Πιστοπ/νος Εκπαιδευτής Safety/Security(Αρ.Μητρ. 24002 ΕOΠΠΕΠ).

Επιθεωρητής  Ασφάλειας-Πυρασφάλειας & Ποιοτικού Ελέγχου.

Μέλος Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Τηλ.:  210  9604 498  -  κιν. 6932 322702

Reply
Page 1 / 2

Leave a reply

Author Name

Author Email

Title *

Maximum allowed file size is 10MB

 
Preview 0 Revisions Saved
Share: